Jordbegravning

14,400.00 kr24,475.00 kr inkl.moms

Jordbegravning i Stockholm

Man går ut efter begravningsakten och sänker kistan i graven. Om man är medlem i Svenska kyrkan och gravsättningen sker i anslutning till begravningsakten så bekostas bärarna av Svenska kyrkan. Är man inte medlem bekostas det av dödsboet.

Kista

BAS

16OBH-2008 (1)

Enkel kista av spånskiva

3,800.00 kr inkl.moms

Kistdekoration

Sorgbukett/krans

Här kan man välja olika modeller av sorgbuketter och kransar.

Handbukett

Textade band till dekoration

Textade band till sorgdekorationen, vanligtvis vita med guldtext.

Solist vid begravningen

Att ha sånginslag under begravningen kan berika ceremonin på flera sätt. Dels kan sångerna göra den annars känslomässigt tunga ceremonin lättare och ljusare, de kan ge anhöriga och vänner tid och eftertanke att låta ord, händelser och minnen sjunka in och de kan lyfta fram vem den avlidne verkligen var - texter som beskriver honom eller henne, låtar från hans eller hennes favoritartister eller låtar som spelats vid speciella tillfällen.

Bouppteckning

Bouppteckningen skall upprättas inom 3 månader från dödsfallet, och vi står gärna till tjänst.

Försäkringsutredning

Vi tillfrågar de vanligaste försäkringsbolagen om den avlidne har något engagemang.

Begravningsbil

Begravningsbil inom Stockholm, inkl förare och bärare som transporterar kistan från sjukhuset till ceremonilokalen där begravningen skall hållas.

2,850.00 kr inkl.moms

Kistläggning & omhändertagande

Kistläggning och omhändertagande av avliden innebär att man gör kroppen redo inför begravningen. Kroppen rengörs och en vit svepningsskjorta alternativt den avlidnes egna kläder används. Föremål som betydde mycket för den avlidne får även läggas ner i kistan.

850.00 kr inkl.moms

Representant vid begravningen

Omfattar förutom resan till och från kapellet/kyrkan minst 1 timme innan ceremonin även förberedelsearbete såsom kontroll av kista, blommor, ev. gravplats, dekorera vid båren, genomgång med officiant, organist, solist och vaktmästare samt vara behjälplig under ceremonin, ringa förtäringsstället ang. rätt antal gäster till minnesstunden för ev. justering och slutligen ta ut blommorna till graven eller blomstergården.

1,950.00 kr inkl.moms

Planeringshjälp

Planering av begravning på något av våra kontor.

consultation_small

Önskar ni komma till oss och gå igenom planeringen av begravningen på något av våra kontor så är det möjligt. Vi kontaktar Er för att boka en tid som passar Er.

Gratis!

Art. nr. JORDBEGR. Kategori: .